Prima, Sekunda v divadle

[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Dňa 10.11. sme sa my, žiaci prímy a sekundy, vybrali na divadelné predstavenie „Ostrov pokladov”. O 8:00 sme nastúpili do autobusu spolu s pani profesorkami Čengerovou a Makovou – smer Trnava. V autobuse panovala príjemná atmosféra. Po takmer dvojhodinovej ceste sme vystúpili na zastávke v Trnave a vybrali sme sa k Divadlu J. Palárika. Uložili sme si veci v šatniach, usadili sme sa do sály a predstavenie sa mohlo začať.

Dej divadelnej hry nielenže každého nadchol, ale až tak zaujal, že nikto počas hry nevypustil ani hlások. Príbeh bol  rozprávaním dievčaťa o svojom sne, v ktorom  zažívala neuveriteľné pirátske dobrodružstvá. Spolu s ostatnými postavami sa podľa mapy snažia nájsť starý poklad kapitána Flinta. Na svojej ceste stretáva množstvo dobrých či zlých ľudí. No nakoniec všetko dobre dopadne.

Po skončení predstavenia sa celá skupina z GAV-u presunula na pešiu zónu. Tam nám pani profesorky dali hodinku voľného času na občerstvenie. Ani sme sa nenazdali a čas rozchodu ubehol. Nasadli sme do autobusu a viezli sme sa naspäť do Levíc. Tento deň bol veľmi pekný a určite si z neho každý odniesol aj výnimočný kultúrny zážitok.

[/fusion_text][/one_full]