Zbierka pre útulok

[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Pred pár dňami  sme si konečne mohli povedať „hello December“ a vytiahnuť tie najhrubšie svetre a huňaté ponožky. Vonku nasnežil prvý sneh a i keď už asi nie sme malé deti, verím, že nejedného z nás zahrial pri srdiečku pohľad z triedy na zasnežený kruhový objazd.

Pravda, všetko má aj svoje temnejšie stránky, a teraz nehovorím o tej príšernej čľapkanici na prechode z malého gympla do veľkého. Kým my sa zababušíme do šálu, psíkom z levického útulku zostanú akurát tak oči pre plač. Po minuloročnej úspešnej zbierke pre  útulok Šťastný domov ma opäť moja skvelá spolužiačka Dominika Birdáčová (4.C) zatiahla do organizácie charitatívnej zbierky pre útulkáčov. V priebehu troch dní od 29.novembra do 1.decembra 2017 bolo možné útulok podporiť nielen finančne, vhodením peňazí do pokladničky, ale vo vestibule našej školy sa hromadila aj kopa uterákov, diek, hračiek, obojkov, granúl a ostatných vecí, ktoré by mohli psov nielen potešiť, ale im aj pomôcť. V piatok sme  z pokladničiek vysypali takmer 313€ a naplnili štyri veľké vrecia darov, ktoré sme osobne, spolu s p.prof.Čengerovou, boli odovzdať v levickom útulku.

Aj keď tento rok je naším posledným, ja osobne dúfam a verím, že by sa podobné zbierky mohli stať tradíciou a každý rok by sa minimálne zima stala pre psíkov bez domova o čosi menej krutá. Ďakujeme, že ste nám pomohli potešiť niekoľko štvornohých bytostí a spraviť im tak krajšie Vianoce.

Vanda Pirková (4.C)

[/fusion_text][/one_full][one_half last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text][/fusion_text][/one_half][one_half last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

[/fusion_text][/one_half]